Trainer

Francien van de Ven

+31 (0) 6-1585 9161

Trainer thuis

Wanneer u voor iemand met dementie zorgt komt u voor meerdere uitdagingen te staan. Soms verloopt de omgang zelfs uitermate stroef. Zeker wanneer een patiënt met dementie nog zelfstandig woont, zijn de obstakels voor een goede verzorging en dus een goede relatie groot. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat de zorg voor iemand met Alzheimer of een andere vorm van dementie ontzettend zwaar kan zijn.

​Soms kunnen een aantal praktische tips, met betrekking tot geheugentraining of het doen van dagelijks terugkerende taken en werkzaamheden, al een groot verschil maken in het leven van iemand die lijdt aan dementie, en dus ook voor de verzorgenden in diens omgeving.

U kunt mij inhuren voor een of meerdere observatiesessies en het maken van een zeer persoonlijk omgangs-/begeleidingsadvies. Deze vorm van observatie en advies is maatwerk en volledig toegespitst op de individuele behoeften van u als verzorger en de patiënt. Vooraf worden het traject en de bezoek(en) uitgebreid met u doorgesproken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Ik kom u graag helpen!

Bestel nu mijn boek "Hoe dan?"

Door “gewoon” te doen kunnen we de zorg voor mensen met dementie samen verbeteren.

Trainer zorginstelling

U zoekt bijscholing voor uw medewerkers? Ik kan als ervaringsdeskundige en gekwalificeerd referentiepersoon dementie een bijeenkomst organiseren, waarin uw medewerkers tot verrassende inzichten zullen komen over hoe je beter om kunt gaan met mensen met dementie.

De training die ik ontwikkeld heb, speciaal voor zorginstellingen, duurt ongeveer 1,5 uur. De training kan op elk door u gewenst moment plaatsvinden, ook ’s avonds. Er is tijdens de training veel ruimte voor inbreng en casusbespreking. Er zal dus veel zeer specifiek toepasbare kennis overgebracht worden tijdens deze training.

Grootste aandachtspunt tijdens de dementie-training voor medewerkers van zorginstellingen is de omgang met patiënten en bewoners met dementie, met als doel de zorgverlening en kwaliteit van leven van de patiënten te verbeteren.

U kunt bij interesse met mij in contact treden door te bellen met 06-158 591 61 of door middel van het invullen van mijn contactformulier.

0
    0
    Jouw mandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de winkel